Hypotheekadvies Groningen

Hypotheek Plan Groningen

Wil jij de beste begeleiding voor het vinden van de juiste hypotheek, afgestemd op jouw persoonlijke situatie? Wouter, Rob en Mirjam helpen je graag om jouw mogelijkheden in kaart te brengen.

Maak een afspraak met een hypotheekadviseur in Groningen voor een gratis oriënterend hypotheekgesprek. Voor een (video)gesprek kun je vaak al dezelfde dag bij ons terecht!

Wouter Roepel en Rob Kuiters hypotheekadviseurs Groningen

Wouter Roepel en Rob Kuiters van Hypotheek Plan bieden sinds 1999 de juiste hypotheekadviezen voor huizenkopers in Groningen.

Hoe kun je contact met ons opnemen?

Maak een afspraak


  Op kantoorVia videochatTelefonisch


  Ik wil hypotheekadviesIk wil verduurzamen of verbouwenIk wil mijn eerste woning kopenIk wil een andere woning kopenIk wil mijn hypotheek oversluitenIk wil financieel advies

  5/5

  Van onze klanten op advieskeuze.nl krijgen wij een 9.8/10, op basis van 370 reviews >>

  *Wij gebruiken jouw gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen.

  Waar kun je ons vinden?

  Hypotheek Plan Groningen
  Hereweg 35
  9725 AB Groningen

  We hopen je snel te verwelkomen voor een vrijblijvende eerste kennismaking! Maak via het afspraakformulier direct een afspraak.

  Hypotheekadvies Groningen bij kantoor Hypotheek Plan

  Onafhankelijk hypotheekadvies in groningen

  Heb je plannen om een huis te kopen of wil je jouw hypotheek aanpassen? Een hypotheek kies je niet zomaar; het is een belangrijke stap. Laat je daarom adviseren door onze onafhankelijke hypotheekadviseurs in Groningen. Je kunt bij ons rekenen op duidelijke taal en een heldere vergelijking tussen hypotheekverstrekkers.

  Wij lichten elke stap toe. Zo weet je precies wat je kunt lenen, welke hypotheekvorm en rente het beste bij jouw situatie past, en wat je maandlasten worden. Bovendien staan we klaar om je te ondersteunen bij het verduurzamen of verbouwen van je woning, je hypotheek oversluiten of voor algemeen financieel advies.

  Zoek je een hypotheekadviseur in Groningen en omstreken?

  Onze adviseurs, nuchtere Noorderlingen, met diepgaande kennis van de lokale en nationale markt, staan klaar om je financiële mogelijkheden te verkennen. Of je nu in Groningen woont of plannen hebt elders in het land, wij zijn flexibel en bereikbaar via (video)gesprekken voor iedereen, van Groningen tot Maastricht.

  Hoe werkt een hypotheekgesprek bij Hypotheek Plan?

  Tijdens een eerste gesprek bespreken we jouw wensen en behoeften. Het eerste gesprek is altijd vrijblijvend en gratis. We vragen je om van tevoren een aantal gegevens met ons te delen, zodat we samen direct goed van start kunnen gaan!

  • Paspoort of identiteitskaart (origineel meenemen);
  • Werkgeversverklaring (origineel, ingevuld en ondertekend met blauwe pen);
  • Laatste loonstrook;
  • Arbeidsovereenkomst of aanstellingsbesluit (indien nog geen jaar in dienst);
  • Jaaropgaven van de laatste 3 jaar (indien geen vaste baan of intentie tot vast);
  • Eventueel koopovereenkomst -/- aanneemovereenkomst als je die al hebt;
  • Kredieten of studieschuld (indien aanwezig);
  • Pensioenoverzicht via www.mijnpensioenoverzicht.nl (totaal pensioenoverzicht incl. nabestaande pensioen) of DigiD-codes;
  • Print bankafschrift voor de afschrijving hypotheekrente via de automatische incasso (met naam, rekeningnummer, saldo en recente inlog of mutatiedatum);
  • Print bankafschrift met eigen geld (met naam, rekeningnummer, saldo en recente inlog of mutatiedatum) (volledige datum b.v. 02-01-2019).

  Dankzij onze 25 jaar ervaring vinden we niet alleen jouw ideale hypotheek, maar sluiten we deze ook tijdig en correct af, met alle documentatie netjes geregeld voor de notaris.

  Onafhankelijk hypotheekadvies groningen bij Hypotheek Plan

  Ontmoet onze hypotheekadviseurs

  Wouter Roepel hypotheekadviseur in Groningen

  Wouter Roepel

  Erkend Financieel Adviseur & Hypothecair Planner

  Rob Kuiters hypotheekadviseur Groningen

  Rob Kuiters

  Erkend Financieel Adviseur

  Bij Hypotheek Plan nemen we de tijd om je goed van dienst te zijn. Rob en Wouter, onze ervaren hypotheekadviseurs, besteden zorgvuldig aandacht aan het analyseren van je financiële situatie. Ze zetten niet alleen alle mogelijke hypotheekopties voor je op een rij, maar werken ook nauw met je samen om de hypotheek te vinden die het beste bij jou past. 

  Hun diepgaande kennis en uitgebreide ervaring staan garant voor het beste hypotheekadvies in Groningen. Ze denken proactief met je mee en begeleiden je bij elke stap.

  Een hypotheek die bij je past

  Of je nu jouw eerste huis koopt, geïnteresseerd bent in een nieuwe woning, of overweegt je huidige hypotheek over te sluiten – ons team staat klaar om je te begeleiden. Wij zijn er voor iedereen: van starters en ervaren huizenkopers tot zzp’ers en diegenen die een nieuwe fase ingaan door een relatiebreuk. Bij Hypotheekplan geloven we in het vinden van een hypotheekoplossing die naadloos aansluit bij jouw situatie en wensen.

  Hoe kunnen we jou helpen?

  Dé specialist in hypotheek voor nieuwbouw in Groningen

  De hypotheekadviseurs van Hypotheek Plan zijn nieuwbouwspecialisten. Wij kennen alle nieuwbouwprojecten in Groningen en omgeving en adviseren je graag bij je koopproces.

  Koop je een nieuwbouwwoning, dan krijg je in bijna alle gevallen via ons rentekorting aangeboden. Ook is het vaak mogelijk om dubbele lasten tijdens de bouw mee te financieren. Dit kan bijna nergens, maar bij ons wel.

  Ontvang hypotheekadvies in Groningen

  Huizenkopers in Groningen geven Hypotheek Plan 9.8/10 sterren (359 reviews)

  Lees alle reviews van onze klanten op advieskeuze.nl >>

  Het laatste nieuws over de huizenmarkt in Groningen en omstreken

  Maak een afspraak voor hypotheekadvies in Groningen


   Op kantoorVia videochatTelefonisch


   Ik wil hypotheekadviesIk wil verduurzamen of verbouwenIk wil mijn eerste woning kopenIk wil een andere woning kopenIk wil mijn hypotheek oversluitenIk wil financieel advies

   5/5

   Van onze klanten krijgen wij een 9.8/10, op basis van 364 reviews >>

   Wij gebruiken jouw gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen.