Een huis kopen of verkopen? Hypotheek Plan adviseert je bij het hele proces!

Bij het kopen of verkopen van een huis komt veel kijken. Naast het beste hypotheekadvies in Groningen krijg je bij ons gratis hulp en advies bij het (ver)koopproces. Vanaf het moment dat je je gaat oriënteren tot na je bezoek aan de notaris. Zo weet je zeker dat je niet voor verrassingen komt te staan.

Wij adviseren je graag over

Begeleiding bij de aankoop van je nieuwe woning

Het kopen van een huis is best ingewikkeld. Je wilt niet teveel betalen, maar ook niet te weinig want dan woont iemand anders straks in jouw droomhuis. Niet het hoogste bod, maar de juiste strategie zorgt voor de beste kansen. Hypotheek Plan helpt je daar graag bij!

Vooraf weten of je een woning kunt betalen, koopt een stuk relaxter. Bovendien geeft deze garantie de verkopende partij meer zekerheid voor een geslaagde verkoop. Hypotheek Plan zorgt vooraf voor deze financiële check. Zowel bij bestaande als bij nieuwbouwwoningen.

Verborgen gebreken, de nachtmerrie van iedere huizenkoper. Wij helpen je graag problemen te voorkomen. In overleg met jou regelen we een bouwkundige keuring. Dit is niet verplicht, maar bij oudere woningen wel verstandig.

Samenwerken met makelaars is belangrijk bij de aankoop van een woning. Hypotheek Plan heeft veel kennis van de woningmarkt en een groot netwerk. Samen met jou kijken we of het slim is een aankoopmakelaar te betrekken bij de aankoop of dat je het zelf doet. En hoe wij jou daarbij kunnen helpen.

Een koopakte is een ingewikkeld juridisch stuk. Voordat je de koopakte tekent, bespreken wij deze graag met je. Zo voorkom je dat je iets tekent waar je later spijt van krijgt. Bij Hypotheek Plan doen we dit kosteloos. Wij helpen je graag!

Je huis verkopen? Wij helpen je op weg!

Wil je verhuizen en je huis verkopen? Bekijk je mogelijkheden voordat je op zoek gaat naar je nieuwe droomhuis. Wat is de maximale hypotheek die je kunt krijgen? Koop je direct een ander huis of verkoop je eerst je eigen huis? En hoe pak je dat aan? Kom langs! Dan helpen wij jou om je vragen en mogelijkheden in kaart te brengen. Zo kun jij straks zorgeloos verhuizen.

1. Inzicht in je financiële mogelijkheden

Wil je een nieuw huis kopen en je huidige huis verkopen? Bereken dan eerst hoeveel je kunt lenen. Verwacht je geld over te houden aan de verkoop van je huidige huis (overwaarde)? Of heb je juist een restschuld? Wij geven je graag inzicht in je mogelijkheden.

2. Onze adviseurs helpen je keuzes te maken

Een nieuwe badkamer of alleen een likje verf? Niet alleen over je nieuwe huis, ook over je hypotheek moet je keuzes maken. Sluit je een nieuwe lening af of neem je je hypotheek mee? Wat zijn de voor- en nadelen in jouw situatie? Wij bespreken graag je mogelijkheden en helpen je slimme keuzes te maken. Bel ons vandaag nog op 050 – 311 30 30.

Het beste onafhankelijk hypotheekadvies in Groningen

3. Je huis laten taxeren? Maak gebruik van onze taxatie service!

Wil je je woning laten taxeren? Ook daar helpen we je graag bij. Hypotheek Plan heeft een groot netwerk van taxateurs. We werken samen met lokale makelaars die snel en tegen een scherp tarief een woning kunnen taxeren. Je betaalt alleen de kosten voor de taxateur. Het regelwerk doen wij voor je, onze service waar je niets extra voor betaalt.

5. Verzekeringen, waar moet je aan denken?

Koop je een huis, dan is het slim om ook alvast vooruit te denken. Welke situaties kunnen invloed hebben op je financiën? Kun je bijvoorbeeld je hypotheek nog betalen als je werkloos of arbeidsongeschikt raakt? Of als jij of je partner komt te overlijden? Wat doe je met je hypotheek als je met pensioen gaat?

Hypotheek Plan helpt je met het afsluiten van verzekeringen die passen bij jouw wensen en situatie. We vergelijken verschillende verzekeringen en aanbieders met elkaar. Samen kiezen we de beste uit en wij regelen de rest.

Wij helpen je met de volgende verzekeringen:

Geen abonnementskosten en toch 30 jaar lang service?

Het beste advies en 30 jaar lang service voor 1 vast tarief. Dat is Hypotheek Plan!

Wij gaan voor 100% tevreden klanten. Daar hoort een uitstekende service bij die niet stopt nadat je hypotheek is afgesloten. Daar staan wij voor. Je betaalt dus pas als je helemaal tevreden bent.

Wouter Roepel en Rob Kuiters hypotheekadviseurs Groningen
Adviesgesprek met hypotheekadviseur