Verbouw of verduurzaam je woning

Wil je je huis graag verduurzamen? Of wil je meer ruimte thuis en denk je aan verbouwen? Er zijn allerlei mogelijkheden om je huis klaar te maken voor de toekomst. Er zijn ook verschillende opties om deze veranderingen te betalen.

Je huis verbouwen, wat zijn je financiële mogelijkheden?

Je wilt meer ruimte thuis, maar je wilt niet verhuizen. Verbouwen biedt dan mogelijkheden. Of koop je een huis en wil je direct verbouwen? Er zijn verschillende manieren om een verbouwing te betalen.

Met vertrouwen aan je verbouwing beginnen?

Deel je verbouwplannen met ons. Wij denken graag met je mee en zetten de financiële mogelijkheden voor je op een rijtje. Kom langs op ons kantoor in Groningen of plan een online afspraak in.

Je kunt vaak dezelfde dag nog terecht bij één van onze hypotheekadviseurs!

Verduurzaam of verbouw je huis

Je huis verduurzamen wordt beloond

Door de energietransitie wordt het steeds belangrijker om je woning klaar te maken voor de toekomst. Verduurzaming van je woning is niet alleen goed voor het milieu. Je kunt er ook flink mee besparen. Denk aan dalende energiekosten en een stijging van de waarde van je huis.

Hypotheek Plan helpt je om deze stap naar verduurzaming te zetten!

Korting of subsidie op duurzame investeringen

Wist je dat steeds meer banken tegenwoordig meedoen aan groenprojecten? Dit houdt in dat duurzame veranderingen aan je woning worden beloond met korting of subsidie. Zo krijg je bijvoorbeeld rentekorting wanneer je huis voldoet aan bepaalde normen. Ook kun je tot €25.000,- meer lenen wanneer je verduurzaming toepast op je woning.

Ga jij ook voor een duurzame woontoekomst?

Vertel ons je wensen en wij zoeken de financiële mogelijkheden voor je uit. Maak vandaag nog een start met jouw groene en duurzame toekomst.

Je kunt vaak dezelfde dag nog terecht bij één van onze hypotheekadviseurs!

Erkende hypotheekadviseurs in Groningen

Veelgestelde vragen over hypotheekadvies

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Hulp bij het financieren van verbouw en verduurzamen van je huis