Skip to content

Ontdek de nieuwbouwprojecten in Groningen: De Suikerzijde en Meerstad

Nieuwbouw meerstad Groningen

Groningen groeit snel met nieuwbouwprojecten zoals De Suikerzijde en Meerstad. Bij Hypotheek Plan helpen we je graag met het regelen van de financiering voor jouw nieuwbouwwoning. Van een haalbaarheidscheck tot aantrekkelijke hypotheekrente, wij staan voor je klaar!

Wonen in De Suikerzijde

Maak kennis met De Suikerzijde, het nieuwste stadsdeel van Groningen, waar de charme van de voormalige suikerfabriek weer tot leven komt! Deze moderne wijk biedt een unieke kans voor mensen die op zoek zijn naar een nieuwbouwwoning in Groningen. Wij zijn enthousiast over de vele mogelijkheden en hebben al tal van klanten geholpen met het financieren van hun droomhuis in dit prachtige gebied.

Ontdek meer over nieuwbouw De Suikerzijde in Groningen

Haalbaarheidscheck nieuwbouw: Jouw eerste stap naar een nieuwbouwwoning

Een haalbaarheidscheck is essentieel bij de aankoop van een nieuwbouwwoning. Aannemers waarderen deze check enorm, omdat het hen zekerheid geeft dat je de hypotheek kunt verkrijgen. Bij ons is deze haalbaarheidscheck kosteloos en geheel vrijblijvend. Na ons hypotheekadvies ontvang je snel de hypotheekcheck per e-mail, zodat je direct kunt aantonen dat je in aanmerking komt voor de financiering van je nieuwe woning.

Nieuwbouw in Meerstad

Naast De Suikerzijde biedt ook de wijk Meerstad volop nieuwbouwkansen. Hier vind je een gevarieerd aanbod van woningen die perfect aansluiten op jouw woonwensen. Net als in De Suikerzijde is het ook hier gebruikelijk om een haalbaarheidscheck aan te vragen, wat de aankoop van jouw ideale woning een stuk eenvoudiger maakt.

Ontdek meer over de nieuwbouw in Meerstad

Ontvang extra korting op je hypotheekrente!

Wil je besparen op je hypotheek? Bij Hypotheek Plan krijg je in veel gevallen een korting van 0,2% op je hypotheekrente! Regel je hypotheek via ons en profiteer van deze aanbieding. Neem snel contact met ons op voor de voorwaarden en ontdek hoe jij kunt besparen op je maandlasten. 

Ga jij een nieuwbouwwoning kopen in Groningen?

Bij Hypotheek Plan helpen we je graag bij het kopen van een nieuwbouwhuis in Groningen. Of je nu geïnteresseerd bent in de moderne nieuwbouwprojecten van De Suikerzijde of het groene Meerstad, onze adviseurs staan klaar om je te begeleiden bij het aanvragen van een hypotheek voor nieuwbouw. Zo zorgen we ervoor dat je de beste opties krijgt en met vertrouwen je nieuwe woning kunt kopen.

Rob Kuiters en Wouter Roepel financieel advies bij hypotheek Plan
× Hoe kan ik je helpen?