“Een persoonlijk en gedegen advies, dat is kenmerkend voor Hypotheek Plan”

Hypotheek Plan Leeuwarden | hypotheekadvies

Dé hypotheekadviseur van Leeuwarden en omstreken

hypotheek-plan-leeuwarden-hypotheekadvies

Staat u op het punt een nieuwe woning aan te schaffen, of heeft u juist het besluit genomen in uw huidige woning te blijven en deze te verbouwen? Of wilt u de mogelijkheden eens bezien of het toch verstandig is uw huidige hypotheek over te sluiten naar een vorm die beter bij u past en tegelijkertijd overstappen naar een voordeligere rentevaste periode?

De hypotheekadviseur van Hypotheek Plan Leeuwarden kan u hier met raad en daad in bij staan en u adviseren welke vorm en rentevaste periode het beste bij uw persoonlijke situatie past. Hypotheek Plan Leeuwarden gaat verder dan uw hypotheek alleen

En wij gaan verder; we berekenen voor u alle risico’s die gepaard gaan bij uw financiële situatie in relatie tot uw huidige of nieuw te sluiten hypotheek. Hypotheekplan Leeuwarden berekent voor u de financiële risico’s wanneer u arbeidsongeschikt of werkloos raakt, komt te overlijden, en ook of uw hypotheek nog wel past bij uw toekomstige pensioensituatie.

Op deze manier levert de hypotheekadviseur u een hypotheek die volledig is toegespitst op uw persoonlijke situatie. Dit hypotheekadvies wordt u aangeboden in begrijpelijke taal, waarin we samen voor u uw ideale hypotheek samenstellen en we u vanaf het eerste gesprek tot aan de notaris begeleiden. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor al uw verzekeringen en wordt aankoopbegeleiding u gratis aangeboden!

Helder en objectief hypotheekadvies
Hypotheek Plan Leeuwarden

Een hypotheek afsluiten doet u niet iedere dag, dat begrijpen wij maar al te goed. Maar zodra uw hypotheek is afgesloten, blijft de behoefte aan advies bestaan. Persoonlijke veranderingen, fiscaliteit of bijvoorbeeld overheidswijzigingen, alle zaken die betrekking hebben op zowel nieuwe als bestaande hypotheken. Vandaar dat wij u ten alle tijden met raad en daad bijstaan met advies. Advies die u van ons mag verwachten als financieel specialist.

Bij Hypotheek Plan staat u nu én in de toekomst centraal

Bij ons houdt de dienstverlening dus niet op bij het afsluiten van uw hypotheek. Wij controleren, in samenspraak met u, eens per twee jaar of uw hypotheek nog past binnen uw persoonlijke situatie. Een hypotheek is een lange reis en tijdens die reis gebeurt en verandert er van alles, en wij zorgen samen met u dat er gedurende de looptijd van uw hypotheek niets aan het toeval wordt overgelaten!

Verder biedt Hypotheek Plan Leeuwarden u volledig onafhankelijk hypotheekadvies, provisievrije producten en bemiddelen wij voor alle hypotheekverstrekkers die actief zijn op de Nederlandse markt.

Adresgegevens

Hypotheek Plan Leeuwarden
Onderdeel van H2O Assurantiën

Erwin Schaafsma
Erkend Hypotheekadviseur

hypotheek-plan-leeuwarden-hypotheekadviseur

Bezoekadressen

Hypotheek Plan Leeuwarden
Heliconweg 52 (gevestigd in WTC)
8914 AT Leeuwarden
T (058) 2941667
E: info@hypotheekplanleeuwarden.nl

Nevenvestiging Franeker
Dyksfeart 35
801 ZE Franeker
T: (058) 29 41 667
E: info@hypotheekplanleeuwarden.nl

Privacyverklaring en dienstenwijzer (PDF)

Vrijblijvend meer informatie?

Aanhef (*)

Dhr.Mevr.

Wat is uw voornaam? (*)

Wat is uw achternaam? (*)

Vul a.u.b. uw e-mailadres in (*)

Op welke telefoonnummer kunnen wij u bereiken? (*)

Uw bericht (*)

(* = altijd invullen)