“Een persoonlijk en gedegen advies, dat is kenmerkend voor Hypotheek Plan”

Hypotheek Plan Emmen | hypotheekadvies

hypotheek-plan-emmen-drenthe-hypotheekadvies

Hypotheek Plan Emmen (onderdeel van FSE Hypotheken) geeft financieel totaaladvies aan zowel particulieren en bedrijven. Als onafhankelijk tussenpersoon bemiddelt Hypotheek Plan Emmen tussen u en de hypotheekverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. U krijgt van ons altijd een persoonlijk en onafhankelijk advies dat het beste bij uw situatie past.

Ons team van deskundige en enthousiaste adviseurs staat onder leiding van Marcel Meertens die ruim 20 jaar ervaring heeft in de financiële branche. Als aanvulling op onze dienstverlening werken wij samen met een aantal gecertificeerde specialisten zoals een budgetcoach, een starterscoach, een (echtscheidings-)mediator en een life planner.

Onze klanten

Vinden onafhankelijk, eerlijk en objectief advies erg belangrijk en begrijpen dat dit niet samen gaat met ‘gratis’ dienstverlening. Willen zelf bewuste keuzes maken over hun financiële toekomst. Hebben geen tijd en/of zin om zelf alles uit te zoeken. Hebben behoefte aan hoogstaande dienstverlening. Hebben doelen, wensen en dromen.

Op de vergelijkingssite van verzekerings- en bankproducten Independer leest u ervaringen en beoordelingen van klanten. Bent u de volgende tevreden klant? Maak vrijblijvend een afspraak en ontdek ook de pluspunten van het FSE team!

Adresgegevens

Marcel Meertens
Erkend Hypotheekadviseur

Gert Westerhof
Erkend Hypotheekadviseur

Hypotheek Plan Emmen
FSE Hypotheken

Schooldijk 86, 7844 KA Nieuw Amsterdam
Dennenlaan 29, 7822 EJ Emmen

T: (0591) 645247
E: emmen@hypotheekplan.nl

Privacyverklaring en dienstenwijzer (PDF)

Vrijblijvend meer informatie?

Aanhef (*)

Dhr.Mevr.

Wat is uw voornaam? (*)

Wat is uw achternaam? (*)

Vul a.u.b. uw e-mailadres in (*)

Op welke telefoonnummer kunnen wij u bereiken? (*)

Uw bericht (*)

(* = altijd invullen)